nu har bubblan spräckts & vi är här igen

04.15 vaknar vi av att väckarklockan ringer.

04.30 sitter vi på moppen påväg till våra surfkamrater. Det är bäcksvart ute, inte en kotte vaken & himlen är alldeles stjärnklar!

04.40 äter vi varsin banan och dricker en kopp riktigt espressomaskin-bryggt kaffe. Efter blaskigt pulverkaffe i 2 månader smakar det helt fantastiskt.

05.15 sitter vi på flaket på vår bil, brädorna är lastade på taket och himlen är fortfarande stjärnklar. Håret flyger i vinden när vår chaufför kör alldeles för fort och vi ler mot varandra med sömndruckna ögon utan att säga något. Vi vet precis vad vi känner.

05.50 paddlar vi ut på varsin bräda i soluppgången & gör oss redo för 2 timmar snurrandes bland vågorna.

08.15 sitter vi på vårt favorithak och äter frukost – smoothiebowls från himlen.

Sedan ligger vi i varsin hängmatta, läser bok, lyssnar på musik, vilar, äter rice & curry till lunch & klockan 16.30 paddlar vi ut mot vågorna igen och stannar där tills solen går ner. Sedan äter vi familydinner med våra grannar och somnar gott klockan 9.

Ni förstår väl varför jag inte har skött min uppgift att uppdatera er här va? Vi har det lite för bra. Så här har dagarna nämligen sett ut i över en vecka. Nu har vi dock lämnat Arugambay (östkusten) och kört in mot landet till Ella. Vi närmar oss slutet på vår månad i Sri lanka, men vi är så redo för nästa äventyr!

Ett svar på “nu har bubblan spräckts & vi är här igen“

  1. Mor och far skriver: Svara

    Ni är så modiga på många sätt??‍♀️???‍♂️??‍♀️?

Kommentera